Ръководителката на Академията Упи Голдбърг заяви, че Уил Смит няма да бъде лишен от

...
Ръководителката на Академията Упи Голдбърг заяви, че Уил Смит няма да бъде лишен от
Коментари Харесай

Решиха дали Уил Смит ще бъде лишен от Оскар

Ръководителката на Академията Упи Голдбърг заяви, че Уил Смит няма да бъде лишен от " Оскар " след абсурда с удара на Крис Рок, оповестява " Дейли Мейл “.

53-годишният Уил се извини за нападението над 57-годишния Крис на церемонията по връчването на " Оскар " -ите в неделя вечер, като съобщи, че държанието му е било " недопустимо и непростимо " и го е предиздвикало да се " засрами ".

В понеделник групата, която връчва " Оскар " -ите, осъди дейностите на Уил и съобщи, че е започнала официално разглеждане на случая, само че ръководителката на Академията Упи Голдбърг настоя, че следствията няма да бъдат толкоз трагични, едвам се лиши Уил от оценката.

Говорейки в американското токшоу " The View “, Голдбърг, която е настоящ шеф на актьорския клон на Академията, отбрани дейностите на Уил, като се аргументира по този начин: " от време на време се държиш зле ".

Уил удари Крис пред света онлайн по малкия екран, откакто комикът се пошегува с косата на брачната половинка му Джеда Пинкет Смит.

Упи сподели в шоуто в понеделник: " Мисля, че евентуално са се натрупали доста неща. Мисля, че той реагира прекомерно остро... Мисля, че е имал един от тези моменти, в които си е споделил: " По дяволите, просто стой ". Разбирам, че не всички работят по този начин, както бихме желали да работят под напън. И той избухна… Понякога стигаш до миг, в който се държиш зле. Аз самата съм се държала зле от време на време “.

Ко-водещата на Упи, Съни Хостин, съобщи, че е " сюрпризирана, че Уил не е бил изпъден ", и се запита дали има възможност " Оскар " -ът на Уил да бъде лишен.

Упи отговори: " Няма да му отнемем този " Оскар “.

Въпреки мненията на Упи се появиха апели Академията да отнеме на Уил " Оскар “-а за най-хубав артист. Известно е, че в своя етичен кодекс Академията се отнася доста неприятно към всякакъв тип принуждение.

След края на церемонията по награждаването тя написа в Туитър: " Академията не утвърждава насилието под каквато и да е форма. Тази вечер имаме удоволствието да отпразнуваме достиженията на нашите 94-и носители на премиите " Оскар ", които заслужават този миг на самопризнание от своите сътрудници и феновете на киното по целия свят “.

Академията възвърне своя кодекс на държание през 2017 година по време на придвижването " Me Too ".

Уил се извини в обява в Инстаграм, заявявайки, че е " компрометиран " от дейностите си, които шокираха участниците в церемонията, продуцентите и феновете.

" Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително ", написа той.

" Поведението ми на снощните награди " Оскар " беше недопустимо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за здравословното положение на Джеда беше прекалено много за мен и реагирах прочувствено. Бих желал обществено да ти се извиня, Крис. Излязох отвън кожата си и сгреших. Срамувам се и дейностите ми не бяха показателни за индивида, който желая да бъда. Няма място за принуждение в един свят на обич и добрина ".

След това Уил се извини на уредниците и продуцентите на шоуто.

Крис не е дал отговор на извинението на Уил, нито е коментирал случая от неделя вечер.

Твърди се също по този начин, че Крис не е знаел, че Джеда страда от плешивост, откакто се е пошегувал, че плешивата ѝ глава наподобява на " Джи Ай Джейн ".

Уил сервира извиненията си и на семейството на Винъс и Серина Уилямс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР